Duurzaamheid


Binnen de beroepsvereniging voor communicatie, Logeion, richt Muto een themagroep op over communicatie rond Corporate SocialResponsibility (CSR) en duurzaamheid. Deze themagroep verzamelt, ontwikkelt en ontsluit kennis en ervaringen. Voor het Rotterdam ClimateInitiative leverden wij een jaar lang de communicatiemanager. Momenteel verzorgen we de communicatie over twee onderdelen van de Rotterdamse klimaataanpak: biomassa en CO2-afvang en —opslag. Dit doen we in opdracht van het Havenbedrijf Rotterdam, de DCMR Milieudienst Rijnmond en Deltalinqs, de koepel voor industrie in het Rotterdamse havengebied.


Communicatie in samenwerkingsverbanden, communicatie met meerdere afzenders, positionering, merkbeleid, onlinestrategie en ‘sell the sizzle’ zijn onderdelen van de opdrachten op het gebied van duurzaamheid.


“Muto Communicatie viel bij het ontwikkelen van een communicatieplan voor het rijden op groengas op door een uitstekende voorbereiding op basis waarvan een inhoudelijk zeer passende offerte werd gedaan”

 — Raymond Gense, Manager Sustainable Development Pon en voorzitter van de werkgroep Rijden op Groengas


< terug naar wat we doen